Doprava do Balíkovny nyní jen za 39 Kč.
Zavolejte nám, poradíme vám +420 474 770 340 8:00 - 15:00

Modalové osušky a ručníky

Rady a tipy Koupelna

Slyšeli jste o modalu? Přezdívá se mu umělé hedvábí, ale s umělotinou nemá vůbec nic společného, naopak. Jedná se o přírodní materiál, který se vyrábí z celulózy bukového dřeva. My jsme ho použili společně s bavlnou pro naše nové ručníky a osušky. Jejich kombinací vznikl koupelnový doplněk, který si zamilují všichni majitele citlivější pokožky.

Modalové osušky a ručníky

Jaké jsou výhody modalu? 

Směs 70% modalové viskózy a 30% bavlny je neuvěřitelně hebká. Tato kombinace navíc zaručuje 3 základní vlastnosti, které od ručníků a osušek očekáváme - musí být jemné na dotek, savé a ideálně nedráždivé pro kůži. Díky hebkosti přírodních materiálů jsou skvělou volbou pro alergiky i jemnou dětskou pokožku. 

Vysoká savost, rychlejší schnutí a odolnost je také předurčuje jako parťáky pro nejrůznější sportovní a wellness procedury. V sauně i posilovně s nimi budete v suchu. Vrásky vám nemusí dělat ani případný zápach ručníků kvůli nevětrané koupelně. Modal schne opravdu rychle. 

Jak se o modal starat, aby vydržel dlouho nadýchaný, hebký a voňavý? 

Ručníky a osušky ze směsi modalu a bavlny perte na 40° (před prvním použití 2x). Vyšší teplota opravdu není potřeba. Prací prostředky jsou dnes velmi účinné a odstraňují nečistoty i při nižších stupních. Aviváž klidně vynechte, jen by se vsákla do vláken, která by slepila a zničila tak jejich dokonalé savé vlastnosti. Osušky a ručníky nechte ideálně proschnout na vzduchu, ale můžete klidně použít i sušičku.

 

Chcete modal vyzkoušet na vlastní kůži? Vyberte si do koupelny barvu, která jí nejlépe padne.

Naposledy přidané

Jak používat napínací potahy na sedací nábytek?

| 5 minut čtení
Napínací potahy milujeme. Vyřeší nejeden problém. Nábytek ochráníte a zároveň ho převléknete do nového kabátku. Proč zůstat jen u krásného…

Jarní úklid bytu a příprava na jaro

| 8 minut čtení
A je to konečně tady. Delší dny, sluneční paprsky a veselejší nálada. Abyste vymetli poslední zbytky zimy, naplánujte tradiční jarní očistu, kdy…
Nahoru