Menu
Hledat Přihlásit 0 Košík
Váš košík je prázdný :(

Získejte dopravu zdarma

Nakupte ještě za 1 999 Kč a dopravu máte zdarma.

0 Kč
Doprava zdarma!

Informace o zpracování osobních údajů

Vaše data (jméno, příjmení, email, telefon) budeme používat ke komunikaci s uživatelem webu pro vyřízení uživatelských požadavků. Kompletní znění informací o zpracování si prosím přečtěte po kliknutí na odkaz.

Společnost M&K Home textile s.r.o., se sídlem Mikulášovice 11, PSČ 40779 , IČ: 047 23 775, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, v oddílu C., vložka 36883, (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává následující osobní údaje:

v případě zaslání dotazu prostřednictvím kontaktního formuláře

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • dotaz

Jméno a příjmení, e-mailovou adresu a dotaz je nutné zpracovat pro účely zodpovězení Vašeho dotazu a pro jednání o případném uzavření smlouvy. Takový postup umožňuje ust. článku 6 odst. 1. písm. b) Nařízení.

Osobní údaje budou zpracovány po dobu 6 měsíců a dále po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy.

Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží a dále zpracovatelé, kterými mohou být: 

  • poskytovatel softwaru e-mailové rozesílky, společnost Webkomplet, s.r.o., se sídlem Klobásova 37/34, Starý Lískovec, 625 00 Brno, IČ: 291 85 084
  • poskytovatel softwaru účetního systému, společnost Ježek software s.r.o., se sídlem Mariánská 3233, Česká Lípa, 470 01, IČ: 272 82 805
  • správce webových stránek Správce, společnost PragueBest s.r.o., se sídlem Vítkova 5/32, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 257 70 438,
  • poskytovatel webhostingových služeb, společnost PragueBest s.r.o., se sídlem Vítkova 5/32, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 257 70 438,
  • společnost Heureka Shopping s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 023 87 727,
  • provozovatelé online platebních služeb, ThePay.cz, s.r.o., se sídlem Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava, IČ: 281 352 61
  • poskytovatel webhostingových služeb, společnost INTERNET CZ, a.s., se sídlem č.p. 2, 384 03 Ktiš
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Prodávající nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - výmaz Správce provede, pokud tento výmaz není v rozporu s právními předpisy nebo jeho oprávněnými zájmy,
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • v případě zpracování prováděného na základě oprávněného zájmu Správce dle čl. 6 odst. 1. písm. f) Nařízení máte právo vznést námitku proti zpracování
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

  • Platnost tohoto souhlasu je: 24 měsíců
  • Dokument platí od: 1.7.2020