Doprava do Balíkovny nyní jen za 39 Kč.
Zavolejte nám, poradíme vám +420 474 770 340 8:00 - 15:00

Povlečení do dětského pokoje | Jaký motiv vybrat?

Ložnice

V dnešním článku vám chceme představit naši nabídku povlečení pro děti, a tím vám celý nákup usnadnit. Máme jich opravdu hodně, tak pojďme rovnou na to.

Povlečení do dětského pokoje | Jaký motiv vybrat?

Liší se povlečení pro holky a kluky?

Všichni víme, že dětem je v podstatě jedno, které motivy jsou společností považovány jako vhodné pro holky a jaké pro kluky. Když se jim nějaký motiv líbí, nepřemýšlí, jestli je to v “pořádku” nebo ne. A tak je to správně. Děti by měly mít okolo sebe to, co se jim líbí a dělá jim radost. V článku povlečení rozdělíme podle jednotlivých motivů.

Při nákupu se zaměřte hlavně na rozměry, v naší nabídce narazíte na

Povlečení do postýlky

Ačkoliv se zaměřujeme spíše na povlečení pro velké děti, nezapomínáme ani na ty nejmenší. Aktuálně v naší nabídce najdete dvě filmová povlečení a to FrozenJak vycvičit draka

 

Zbytek tvoří naprosto nádherná, poměrně neutrální povlečení, která budou ozdobou každé postýlky. Přírodní motivy v jednoduchých barvách nenaruší klidnou atmosféru pokoje, naopak jí dodají elegantní nádech plný relaxu a pohody. Možná vás zaujme kouzelná srnka, autíčka nebo jiný motiv. Ať vyberte jakkoliv, váš miláček v postýlce usne raz dva. 

 

Povlečení do velké postele

Filmové motivy

Začneme asi tím celosvětově nejoblíbenějším. A to nemluvíme jen o dětech, protože Harryho Pottera milují i dospělí. V nabídce máme například tohle krásné povlečení s Bradavicemi, což je škola pro čaroděje, kam chodí Harry, Ron a Hermiona.

O nic méně oblíbené či známé jsou Hvězdné války. Film, který v roce 1977 začal slovy “Kdysi dávno v předaleké galaxii”, patří dodnes mezi nejoblíbenější motivy. Dnes už je na světě nespočet filmů a pohádek, takže nebude vadit, když Yoda ozdobí i dětský pokoj.

 

Pak zde máme dvě pohádky, které mezi dětmi vítězí na plné čáře. Obě už si vysloužily pokračování a seriálovou podobu, což už něco znamená. O čem to mluvíme? Je to Frozen neboli Ledové královstvíJak vycvičit draka. A máme pro vás další senzační zprávu a to, že obě povlečení najdete i ve verzi do postýlky. 

 

 

A protože teď hodně letí hrdinové, nesmí chybět ani v naší nabídce. Tohle povlečení s Avengers ochrání před nočními můrami, a navíc vypadá opravdu skvěle. 

Seriálové motivy

Seriály se hodně často točí okolo zvířecích postav, což také potvrzují pohádky jako Prasátko Peppa, Tlapková patrolaSpongeBob

Přečtěte si také: Jak vybrat povlečení a na co si dát pozor při nákupu?

Pepina je prasátko, které prožívá vcelku normální život se svojí rodinou a přáteli. Její kamarádi jsou různá zvířátka, což děti učí, že se mohou kamarádit s kýmkoliv bez rozdílu.

 

Tlapková patrola je záchranářský tým, který každý den řeší problémy v jejich okolí. Jejich motto zní “Odvážné Tlapky už se ženou!”. Každé z 6 štěňat má jiné vlastnosti a schopnosti, takže se skvěle doplňují. Odteď už se děti žádného bubáka bát nebudou.

 

Kdo by neznal SpongeBoba. Je tu s námi už opravdu dlouho. Již od roku 1999. Od té doby zažil s kamarádem Patrickem už mnohá dobrodružství. Pokud to nevíte, SpongeBob je mořská houba a Patrick hvězdice. Jsou to nerozluční kamarádi a tráví spolu opravdu hodně času. Ideální pár kamarádů do dětské ložnice.

 

Zvířecí vzory

Neméně oblíbené jsou motivy se zvířátky. Od kočiček, přes pejsky až po žirafy. Ale taky zde najdete i neobyčejná zvířata jako třeba dinosaury. A pokud nezůstanete pouze u jednoho povlečení, můžete si založit soukromou zoo. Děti to určitě ocení.

 

 

A to není vše

Kromě výše zmíněných u nás samozřejmě najdete i další vzory, ale to už si projděte sami. Všechna naše dětská povlečení jsou ze 100% bavlny, takže jsou kvalitní a velmi příjemná. Předem se omlouváme, že se dětem nebude chtít díky hebkému materiálu ráno z postele :).

Naposledy přidané

Jarní úklid bytu a příprava na jaro

| 8 minut čtení
A je to konečně tady. Delší dny, sluneční paprsky a veselejší nálada. Abyste vymetli poslední zbytky zimy, naplánujte tradiční jarní očistu, kdy…

Novinky v nabídce: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

| 3 minuty čtení
Ve světě domácího textilu neustále hledáme způsoby, jak zlepšit vaše každodenní pohodlí a zároveň přinést do našich domovů kousek luxusu. S…
Nahoru