Doprava do Balíkovny nyní jen za 39 Kč.
Zavolejte nám, poradíme vám +420 474 770 340 8:00 - 15:00

Recenze od Arthura

Zajímavosti

Jaké je tajemství šťastných ocásků vašich čtyřnohých mazlíčků?

Recenze od Arthura

Určitě všichni znáte tu knížku Malý pes. Je to ta super knížka o psovi, který žije na své malé planetě a prožívá různá dobrodružství. Mojí nejoblíbenější postavou je liška. Liška byla děsně chytrá a při rozloučení mu řekla jedno velké moudro "Tady je to mé tajemství: správně vidíme jen srdcem a psím ocasem. Co je důležité, je očím neviditelné.“. A protože jsem chytrý pes, hned jsem to pochopil :-).

Protože cítíme srdcem a ocasem! Hned jsem věděl, co mám dělat. Nechal jsem si objednat nové super povlečení s liškou. My to často odmítáme přiznat, ale nejraději se páníčkům válíme v posteli, když nás doma nechají samotný. Je to poměrně namáhavá činnost, protože u toho přemýšlíme, většinou se zavřenýma očima a slinou u tlamy. Když povlečení dorazilo, celý nedočkavý jsem se ho jal ozkoušet. První dotyk tlapičkou a já hned věděl, že tohle povlečení si zamiluju. Teď už jen počkat, až se doma zavřou dveře a já si půjdu vyzkoušet tu slast.

Pak to přišlo. Páníček odešel a já si mohl dopřát chvilku pohody. Vyskočil jsem na postel a moje přemýšlecí chvilka mohla začít. Po pár minutkách jsem se musel do těch peřin doslova zamotat, až tak báječné to bylo.

A teď,  po pár proležených dnech Vám musím říct, že je to fakt super! Bavlna jemňoučká a příjemná. Každá moje tlapka i můj ocásek je jako v ráji. Po každém, několikahodinovém,  odpočinku se cítím jako nový pes. Už vlastně chápu, proč se paničce a páníčkovi ráno nechce z postele.

Dokonce jsem už něco vymyslel! Musím si koupit nějaké další povlečení se super obrázky, protože moc nerozumím tomu, jak mě doma mohli nechat spát jen v obyčejným povlečení. Tohle je totiž úplně jiný požitek ze spaní. A jak řekla liška – nejde to popsat a není to vidět očima.

Ale když si to zkusíte na vlastní kůži, tak už nebudete chtít do postele nic jiného.
A za to vám ručím! 

Tak se mějte a já vám příště zase něco napíšu o tom co dalšího jsem vymyslel,
Váš Arthur

 

Naposledy přidané

Jarní úklid bytu a příprava na jaro

| 8 minut čtení
A je to konečně tady. Delší dny, sluneční paprsky a veselejší nálada. Abyste vymetli poslední zbytky zimy, naplánujte tradiční jarní očistu, kdy…

Novinky v nabídce: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

| 3 minuty čtení
Ve světě domácího textilu neustále hledáme způsoby, jak zlepšit vaše každodenní pohodlí a zároveň přinést do našich domovů kousek luxusu. S…
Nahoru