Zavolejte nám, poradíme vám +420 474 770 340 8:00 - 15:00

Když dodává prostírání nový rozměr stolování

Rady a tipy

Asi mi dáte zapravdu, že prostírání na jídelním stole je věc tak automatická, že se mu nedostává dostatečné pozornosti. Jenže málokterý bytový doplněk dokáže jídelnu či kuchyň tak esteticky vyladit, jako právě prostírání. Designéři se o ně v současné době začínají více zajímat a my s nimi!

Když dodává prostírání nový rozměr stolování

Včera a dnes

Prostírání na jídelních stolech v kuchyních nebo ve svátečních pokojích v době našich babiček bylo téměř samozřejmostí. Plnilo funkci nejen praktickou, ale i estetickou. Ukazovalo šikovnost každé hospodyňky. Rozmanitými vlivy, které doba přinášela se však prostírání dostávala postupně do ústraní. Doba útlumu je naštěstí pryč a bylo otázkou času, kdy ženy v dnešních domácnostech opět začnou prostírání přicházet na chuť.

 

 

Osvěžit stůl podle nálady

V dnešní době se dají prostírání pořídit v nepřeberné škále materiálů, vzorů a barev. Dodají šmrnc pro každodenní i sváteční používání. Tvořivý duch současných žen vyznává styl vlastní tvorby, ale proč nevyužít už hotové, když potřebujete rychle upravit stůl dle svých představ. Vsaďte proto na tento důmyslný doplněk a vytvořte příjemnou pozvánku ke stolu.

Jednoduchá údržba nadevše

Moderní prostírání vyniká svojí praktičností a decentním designem. Nezanedbatelnou výhodu se pyšní prostírání omyvatelná, která jsou vyrobena z PVC. To ocení hlavě rodiny s malými dětmi. Občas se každému z nás stane, že se jídlo ocitne mimo talíř. S omyvatelným prostíráním můžete být v klidu. Jednoduchá údržba šetří váš čas. Stačí omýt, setřít a máte uklizeno!

 

Článek pro vás napsala Liduška. :-)

Naposledy přidané

Jarní úklid bytu a příprava na jaro

| 8 minut čtení
A je to konečně tady. Delší dny, sluneční paprsky a veselejší nálada. Abyste vymetli poslední zbytky zimy, naplánujte tradiční jarní očistu, kdy…

Novinky v nabídce: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

| 3 minuty čtení
Ve světě domácího textilu neustále hledáme způsoby, jak zlepšit vaše každodenní pohodlí a zároveň přinést do našich domovů kousek luxusu. S…
Nahoru