Doprava do Balíkovny nyní jen za 39 Kč.
Zavolejte nám, poradíme vám +420 474 770 340 8:00 - 15:00

Mikroplyš ví, jak se v teple spí

Ložnice

Teplo, to je synonymum pro materiál mikroplyš. Ano, je to tak! Mikroplyš se pomalu a jistě zabydlel v našich domovech a dělá náramnou službu a parádu. Kdo jednou zkusil mikroplyšové povlečení, prostěradlo nebo deku, už je nikdy neopustí. Jste-li zimomřiví, přecitlivělí na chlad, těžko se zahříváte, budou textilie z mikroplyše to pravé pro vás. Stoprocentně plní svůj účel a hodí se do každého ineriéru jako skvělý doplněk. Je na vás, kolik tvořivosti dovedete do svých domovů vnést.

Mikroplyš ví, jak se v teple spí

Mikroplyšové objetí, způsobí vám dojetí

Mikroplyšová varianta ložního prádla se stala v poslední době velice oblíbenou pro jeho dokonalé vlastnosti. Vyrábí se ze 100% mikrovlákna, které je tkané z velice jemné umělé příze. Krátce střižené husté jemné vlákno je oblíbené pro své vlastnosti, kterými jsou schopnost velké absorbce a rychlého schnutí. Kvalitní zpracování je zárukou dlouhé životnosti. Díky své jedinečné povrchové úpravě neklouže. Jeho hebkost a vysoká hřejivost jsou návykové.

V dnešní době je na trhu již nepřeberné množství atraktivních vzorů a barev. Kombinací povlečením mikroplyš s prostěradlem umocníte zážitek z příjemného odpočinku a spánku.

 

Mikroplyšová plus:

+ jedinečné termoregulační vlastnosti

+ snadná údržba (praní v pračce na 40%)

+ rychleschnoucí, bez žehlení

+ stálobarevnost a pevnost

+ kvalita zpracování

+ hypoalergenní

Hebký a hřejivý dárek pro každého

Stává se vám také, že nepřichází inspirace na dárek pro vaše blízké? Udělat radost prarodičům je opravdu kumšt. S mikroplyšovou dekou, povlečením nebo prostěradlem mikroplyš nikdy nešlápnete vedle.

 

Dětský pokoj v zimě už jedině s povlečením z mikroplyše. Vaše děti si ho zamilují. Pro dětské duše je pocit zachumlání velice důležitý. A to mikroplyš dovede na jedničku.

 

Nazvěme to třeba hygge, lagom nebo hezky česky – prostě šťastné lenošení. S mikroplyšem to bude skvělý relaxační zážitek. A jako finální doplněk: lahodný svařák, horká čokoláda nebo voňavá káva.

I tak se dají prožít chladný a sychravý čas. Pozvěte mikroplyšové textilie do vašich domovů a získáte věrné průvodce zimních měsíců.

 

Článek pro vás napsala Liduška.

Naposledy přidané

Jarní úklid bytu a příprava na jaro

| 8 minut čtení
A je to konečně tady. Delší dny, sluneční paprsky a veselejší nálada. Abyste vymetli poslední zbytky zimy, naplánujte tradiční jarní očistu, kdy…

Novinky v nabídce: Vaflové osušky Florencia a froté osušky Bella

| 3 minuty čtení
Ve světě domácího textilu neustále hledáme způsoby, jak zlepšit vaše každodenní pohodlí a zároveň přinést do našich domovů kousek luxusu. S…
Nahoru